Televizor LED Samsung 165 cm (65″) UE65TU8072, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Televizor LED Samsung 165 cm (65″) UE65TU8072, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Ai control simplu

* Samsung Marca de televizoare numărul 1 în lume, 14 ani la rând* Sursa – IHS MARKITCulori vii și bogateCrystal Display Cu o gamă mai largă de culori imaginea se tranformă in realitatea ta. Crystal Display asigură optimizarea culorilor, astfel încât să poți observa orice detaliu subtil. 

Calitate ridicată a imaginiiCrystal Processor 4K Calitatea imaginiilor care te impresionează, posibilă printr-un singur procesor care prelucrează culoarea, optimizează raportul de contrast ridicat și controlează funcția HDR. 

Privești imaginea, nu televizorulDesign fără margini pe trei laturi Un design subțire și elegant care te atrage spre cea mai pură imagine. Creat într-un stil minimalist din toate unghiurile și cu un aspect fără margini care stabilește noi standarde. Vei avea parte de cea mai captivantă experiență cinematografică pe care poți să o vezi vreodată. 

Decorează-ți spațiul cu fotografiile preferateAmbient Mode Când proiectezi fotografiile preferate pe ecranul televizorului, televizorul se îmbină elegant cu decorul. Poți expune mai multe fotografii, într-un colaj frumos sau le poți vizualiza într-o formă dinamică, într-o prezentare succesivă. * Precizia caracteristicilor de fundal poate varia în funcție de locația televizorului, în funcție de design-ul peretelui, modele și/sau culori. 

Simte realitatea rezoluției 4K UHDRezoluție 4K 4K UHD depășește rezoluția FHD având cu de 4 ori mai mulți pixeli, oferind privirii tale imaginile clare și bogate în detalii. Experiența ta de vizionare se îmbină cu realitatea din scenă. 

Vezi detaliile uimitoareHDR High Dynamic Range crește nivelul luminozității televizorului tău, astfel încât să te poți bucura de un spectru imens de culori și detalii, chiar și în scenele întunecate. 

Obține rapiditate în jocuriGame Enhancer Intră mai repede în joc cu Game Enhancer, care îți optimizează ecranul, astfel încât să ai mai mult control, cu un input lag redus. Experimentează jocul cursiv, în forma sa cea mai impresionantă, lipsit de fenomentul de „motion blur” și întreruperi. * Disponibilitatea funcțiilor poate varia în funcție de consola de jocuri. Fără cabluri imprăștiateCabluri ordonate Samsung UHD oferă o variantă simplă pentru menținerea tuturor cablurilor TV ordonate, ascunzându-le chiar în stand. Acest lucru te ajută să reduci dezordinea, astfel încât să te poți bucura pe deplin de acest designul frumos al televizorului. * Produsul real poate fi diferit de imaginea afișată. Te rugăm să consulți galeria de imagini a produsului. * Această caracteristică nu se aplică pentru televizorul de 43 inci. 

Accesează diverse conținuturi cu o singură telecomandăSmart Hub & One Remote Control (Disponibilitatea funcției poate varia în funcție de regiune. Verifică înainte de utilizare.) Să descoperi o mare diversitate de conținut diferit într-un singur loc și să te bucuri la maximum este tot ce îți trebuie. Eleganta telecomandă One Remote Control îl păstrează simplu, permițându-ți să cauți rapid tot conținutul preferat din set-top box la consola de jocuri, aplicații și chiar televiziune în direct. 

* Este posibil ca serviciul să nu fie lansat în același timp cu Samsung TV, iar disponibilitatea poate varia în funcție de regiune. Funcționează cu AirPlay 2AirPlay 2 Cu AirPlay 2 încorporat, poți transmite sau partaja conținut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Poți reda fără probleme videoclipuri, muzică, fotografii și multe altele de pe iPhone, iPad și Mac pe televizorul Samsung. * Este posibil ca acest serviciu să nu fie disponibil la momentul achiziționării acestui produs, iar disponibilitatea poate varia în funcție de regiune. * Imagini simulate doar cu scop ilustrativ. * Disponibilitatea funcției și a interfeței grafice pentru utilizatori (GUI) pot varia, în funcție de regiune. Verifică înainte de utilizare.

Televizor LED Samsung 165 cm (65″) UE65TU8072, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s